Inzichtwebinar

Mijn tools

De pagina met jouw opgeslagen tools kan gedeeld worden door middel van een unieke link en is deelbaar als een alleen lezen link of als een bewerkbare link. Handig als je bijvoorbeeld met je collega’s wil samenwerken aan een eigen leeromgeving! Kies hieronder welke link je wil delen.

DEEL DEZE PAGINA ALS:

Wat is het doel en resultaat van een inzichtwebinar?

Het doel van een inzichtwebinar is om een grotere groep bewoners (buren) inzicht op te laten doen op een desbetreffende (bouwtechnische) uitdaging. Als resultaat heeft het dat je als gemeente in de inzichtfase je ondersteuning kan opschalen (efficiëntere ondersteuningsstructuur), en de lessen en inzichten kan verspreiden onder een breder publiek.

Wanneer kan ik een inzichtwebinar inzetten?

Een inzichtwebinar kan je inzetten nadat je in een buurt of straat, twee of meerdere inzichtsessies hebt georganiseerd. Het uitvoeren van een inzichtsessie is namelijk slechts een klein onderdeel van het kennis- en leertraject. De lessen en inzichten die bij deze individuele inzichtsessies zijn opgedaan kunnen voor meer bewoners relevant zijn. Om deze lessen en inzichten efficiënt te delen en verspreiden kan je een inzichtwebinar organiseren of een bewonersavond organiseren.

Hoe kan ik een inzichtwebinar inzetten?

Een inzichtwebinar kan je zowel online als offline middels een bewonersavond organiseren. In de tool lees je een aantal aandachtspunten over hoe je een webinar kan inzetten.