Beslisboom glas en kozijnen

Mijn tools

De pagina met jouw opgeslagen tools kan gedeeld worden door middel van een unieke link en is deelbaar als een alleen lezen link of als een bewerkbare link. Handig als je bijvoorbeeld met je collega’s wil samenwerken aan een eigen leeromgeving! Kies hieronder welke link je wil delen.

DEEL DEZE PAGINA ALS:

Wat is een beslisboom glas en kozijnen?

Een beslisboom glas en kozijnen is een interactieve pdf met als doel om bewoners te helpen diens wensen en keuzes voor vervangen van glas en kozijnen op een rij te zetten.
De beslisboom glas en kozijnen heeft als resultaat dat de bewoner beter voorbereid is en een betere opdrachtgever wordt richting de marktpartijen. Door het invullen van de beslisboom is de bewoner beter in staat om te oordelen of en welke kozijnen en glas er vervangen moeten worden, en wat de relatie is met de ventilatiestrategie.

Wanneer kan ik een beslisboom glas en kozijnen inzetten?

Een beslisboom kan worden aangeboden aan bewoners als ze nog in de voorbereidingsfase zitten en generiek inzicht willen opdoen over glas en kozijnen. Maar het kan ook ingezet worden in de vraagspecificatie fase, als er al een keuze is gemaakt om glas en/of kozijnen te vervangen.