Inleidende video financieel inzicht

Mijn tools

De pagina met jouw opgeslagen tools kan gedeeld worden door middel van een unieke link en is deelbaar als een alleen lezen link of als een bewerkbare link. Handig als je bijvoorbeeld met je collega’s wil samenwerken aan een eigen leeromgeving! Kies hieronder welke link je wil delen.

DEEL DEZE PAGINA ALS:

Wat is een inleidende video financieel inzicht?

De video heeft als doel om een eerste kennismaking met de verschillende mogelijkheden om woningverduurzaming te financieren te bieden, en schetst een samenhangend overzicht van de verschillende opties. Dit is in het filmpje gestructureerd door eerst het volledige pallet van algemene financieringsmogelijkheden voor te leggen, en loopt deze daarna gestructureerd af. In plaats van direct in te zoomen op (slechts) één van de concrete uitwerkingen.

Wanneer kan ik de video inzetten?

Dit filmpje kan je in elke fase van het verduurzamingsproces inzetten, maar het is verstandig dit actief in de inzichtfase beschikbaar te maken voor bewoners.

Hoe kan ik de video inzetten?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de video in te zetten, namelijk: 

  • White-label: We hebben het filmpje white-label beschikbaar gemaakt, zodat je deze kan inzetten en desgewenst voorzien van eigen logo en links om door te verwijzen. Toepassing vraagt verder weinig tijd of specifieke vaardigheden, sterker nog: het is tijdbesparend.

  • Directe bronverwijzing: Wanneer je het filmpje gebruikt zoals het is, is het het verstandigst om rechtstreeks naar de bron te linken, zodat het versiebeheer is geborgd via de beheerder van de toolbox.

  • Actuele informatie en mogelijke updates: Zolang de informatie van het filmpje actueel is, kan deze ingezet worden. Wanneer de informatie verouderd raakt, is een aangepast filmpje wenselijk.